Munkatársaink

Iványi Viktória

Óvodapedagógusként kezdtem a pályámat, ez alatt megismerkedtem a drámapedagógia módszerével és elkezdtem használni az óvodai élet mindennapjaiban. Később gyógypedagógus lettem, mert munkám során olyan problémákkal találkoztam, ami előtt akkor még értetlenül álltam. Majd elvégeztem egy pszichoterápiás képzést, ahol elsajátítottam olyan módszereket, amelyek segítenek a gyerekeknek a problémáikkal való megküzdésben. Dolgozom a korai fejlesztés területén, óvodában, iskolában illetve szülőcsoportokat is indítok.

Amiben segíteni tudok:

 • tanulási, magatartási problémák
 • beilleszkedési nehézségek
 • komplex fejlesztés (mozgás és képességfejlesztés)
 • tehetséggondozás
 • nevelési problémák
 • konfliktushelyzetek

 

Iványi Viktória

 

Oláh Szilvia

Még főiskolás éveimben egy alternatív színházi közösség tagjaként megismerkedtem a cigány kultúrával, a lovári nyelvvel, magyar- cigány nyelven tartottunk előadásokat. Ez az élmény meghatározóvá vált az életemben. A tanárképző főiskola elvégzése után, egy IX. kerületi alternatív iskolában dolgoztam évekig magyartanárként, drámatanárként halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel. A tanítás mellett vezettem táborokat, vezettem drámapedagógusként csoportokat óvodákban, iskolákban, középiskolákban. TÁMOP projekt keretében kistérségi intézményekben szerveztem és tartottam foglalkozásokat. A drámapedagógia mellett másik nagy szerelmem a gyermekpszichodráma lett. Mindig is érdekeltek a kihívások, a lehetetlennek tűnő helyzetek és ezekre a megoldások keresése: legyen az egy budai magánóvoda gyerekcsoportjában felmerülő konfliktus vagy egy Somogy megyei falu roma iskolai osztályában.

Az elmúlt években – gyarapítva tudásomat – facilitátor és mediátor oklevelet szereztem, mely mind a gyerekek, mind a felnőttek számára szervezett foglalkozások során nagy segítséget jelent.

Oláh Szilvia

 

Benza Dorka

Évek óta a Burattino Általános Iskola és Szakképző Iskola, Gyermekotthonban dolgozom. Szerepem szerint ha kell, pedagógusként vagy „szülőhelyettesként” segítem diákjaink életét, akik halmozottan hátrányos helyzetűek. Drámapedagógiai foglalkozásokat vezetek munkatársaimmal. Az utóbbi időszakban a tanítás mellett krízishelyzetben lévő, hajléktalan családok támogatását végzem.

Benza Dorka

Károlyi Tímea

Főszervező

“Szívből mondhatom, hogy csakis azt szabad “dolgozni”, ami a szíved vágya és onnan indul..
Olaszországban végeztem első masszőri tanulmányaimat, Indiában a belső utazásaim és elvonulásaim során inkább a lélek “működésével” ismerkedtem, tapasztaltam, majd itthon folytatva a Transzrelaxációs Terápián alapuló Testakadémia tagozaton fejlődtem. Számos egyéb energetikai kezelést is tanultam, mire eljutottam a szívemhez legközelebb állóhoz, 2016-ban Kundalíni Rebirthing jógaterapeuta képzésen vettem rész, tapasztaltam és születtem újjá.
A több mint 10 éves önfejlesztő út során egy dologban hiszek, ha a múltat és a gyermekkort elkezdjük meggyógyítani és tudatosan odafigyelünk rá, sokkal boldogabb és harmónikusabb életet élhetünk. “
„Minden emberi lénynek veleszületett joga, hogy egészséges, boldog legyen, és teljes életet élhessen!”
– Yogi Bhajan

 

 

Hornyák Anita

Hornyák Anita vagyok. Két fiú édesanya, egyedül nevelem őket.
Szakmámat tekintve ápolónő vagyok.
Amiket tudok és szívesen tanítok: Gyöngy fűzés, makramé.
De a kreatív dolgokból ezen kívül minden mivel az édesanyámnak ilyen boltja van és sok mindent megtanultam ott.
Amit még nagyon szeretek: kertészkedés. Mert például paradicsomot termelni nagyon sok helyen lehet.

Száz Petra

Lovaskultúra oktató

Jirkovszky Beáta

Művészeti menedzser

Arcfestő Kata

Víg Lucia

1974-ben születtem Budapesten, gyermekkoromban egy vidéki kis faluban éltem. Óvodapedagógusi tanulmányaimat Budapesten és Zsámbékon folytattam. 18 tanévet töltöttem gyerekekkel, figyelve, velük örülve – küszködve. Igyekeztem mindenkit saját személyisége és habitusa szerint támogatni, nevelni. Nagy öröm, hogy a „legöregebb” ovisaim 24 évesek és még mindig tudok róluk, kapcsolatban vagyunk.
Két éve itthon vagyok, nyelvet tanulok és a humán erőforrás alapjaival ismerkedem.
Egy 11 éves csodás lánygyermek édesanyja vagyok.
Az életem során a legjobban az emberi kapcsolatok, működésmódok, motivációk érdekeltek. Sok és erős segíteni akarás munkál bennem, vallom, hogy embernek egy másik EMBER segíthet igazán.

Víg Lucia

 

Fekete Ildikó

Pszichológus diplomámat 2006-ban szereztem Debrecenben. 2009-ben az ELTE Individuálpszichológiai képzésén vettem részt, 2011-ben pedig Coach képesítést kaptam. Szakvizsgát az ELTE Tanácsadó szakpszichológus képzésén tettem. 2006 óta folyamatosan a szakmámban dolgozom főként felnőttekkel, de kipróbáltam magam a gyerekek között is a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársaként.

Problémák, amikkel fordulhat hozzám:

 • életvezetési nehézségek, elakadások
 • gyermeknevelési problémák
 • hangulatingadozások
 • párkapcsolati problémák
 • önértékelési zavarok, önbizalomhiány
 • munkahelyi problémák
 • konfliktushelyzetek
 • kényszer, pánik
 • szorongás
 • krízishelyzetek

Foglalkozási területeim:

Business coaching, vezetői coaching, life-coaching

Elérhetőségeim:

email: 1livecoaching@gmail.com
skype: live.coaching

Fekete Ildikó

 

Sisák Kerasia

Grafikus- számítógépes grafikus. Amszterdamban tanultam, legutóbbi munkahelyeim közül a Szépművészeti Múzeumot emelném ki. Tervezek arculatot, logót…

Sisák Kerasia

Németh Péter

Közgaszdász vagyok. Évek óta foglalkozom pályázatok pénzügyi ügyintézésével, vezetésével.

Németh Péter

Vélemény, hozzászólás?